Tractoarele Belarus cu putere mărită dotate cu sistem de navigare contemporan au fost expuse la expoziția Moldagrotech-2018

31 Octombrie 2018

În perioada 17-20 octombrie Casa de Comerț MTZ Lider a primit la stendul său vizitatorii celei mai importante expoziții din Moldova – Moldagrotech-2018 Autumn. Spre antenția fermierilor moldoveni au fost prezentate bine cunoscutele tractoare Belarus, însă într-o calitate inedită – dotate cu GPS-navigator contemporan și deținînd o nouă putere mărită.

Tractorul Belarus 1221.2 în varianta Tropic a fost prezentat împreună cu autopilotul Hexagon Ti5, care permite conducerea tractorului paralel cu traseul configurat, mărirea exactității lucrărilor, economisirea cheltuielilor de combustibil și lubrifianți, economisirea de îngrășăminte și erbicide. Prin urmare, sistemele pentru agrucultura de precizie permit mărirea efectivității lucrărilor agricole și micșorarea costurilor lor de producție cu circa 20 %.

Tractorul Belarus 82.1 a fost prezentat într-o completare specială – cu puntea din față dintr-o grindă dreaptă, integral turnată și scurtă, dimpreună cu-n ridicător ranforsat în spate. Acest model corespunde cerințelor de a fi universal la exploatare și optimal la solicitările la care este pus.

Încă o surpriză pentru fermierii din Moldova a fost încărcătorul frontal lung T229/2 cu înălțimea de încărcare mărită, care a fost elaborat special pentru tractoarele Belarus cu puntea din față dreaptă. Acest încărcător este proiectat și produs de către compania Metal-Fach. Încărcătorul posedă o construcție modernă și rigidă, care permite descărcarea sistemului hidraulic al tractorului.

În afară de tehnica îmbunătățită managerii companiei MTZ Lider au comunicat fermierilor informația despre programele avantajoase de creditare de la Moldova-Agroinbank și Microinvest elaborate special pentru clienții Casei de Comerț.

Chiar de la stend a fost vîndut tractorul Belarus 2022.3 și au fost primite pre-comenzile pentru sezonul de iarnă-primăvară al lucrărilor agricole.

Foto raport de la Moldagrotech-2018

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider