Participarea MTZ Lider la Ziua Câmpului

25 Septembrie 2014

Institutul de ameliorare a plantelor "Porumbeni" la 18 septembrie 2014 a devenit centrul vieții agricole din Republica Moldova. În această zi, în satul Porumbeni a raionului Criuleni a venit o mulțime de vizitatori din intreaga țară și după străinătate pentru a sărbători "Festivalul de porumb". Printre invitații la eveniment a fost ministru și al Agriculturii din Republica Moldova, domnul Vasile Bumacov.

La 18 septembrie nu a fost selectat pentru nimic. Acesta a fost 18 septembrie 1974 a fost bazat Institutul de plante "Porumbeny". Timp de 40 de ani, Institutul a fost cultivată multe hibrizi de cereale. Încă de la începutul anilor '90 Institutul a trecut printr-o lungă perioadă de criză. Dar, în ultimii ani, Institutul de plante au avut din nou un loc bine meritat pe piața de producere a semințelor. În discursul său, cultivatorii de dl Bumacov lăudat pentru realizările sale în ultimii ani. Hibrizi de porumb cultivate aici sunt fermierii foarte populare din Moldova și din străinătate.

Casa de comerț House MTZ Lider a fost unul dintre principalii participanți la "Ziua Câmpului". În programul sărbătorii MTZ Lider a prezentat la tractoare produse de Fabrica de Tractoare din Belarus: Belarus-Belarus-1523 și 3522, utilaje de arat INO și Antares. Tractorul Belarus-1523 a cultivat solul, cu secerătoare laterală INO Euro Open-280, pe când tractorul Belarus-3522 a lucrat cu o grapă cu discuri Antares. Prezentarea tractoarelor MTZ cu capacitate mărită, în legătură cu utilaje speciale a trezit mare interes printer participanții, și chiar a dat început multor contracte de vânzare a mașinilor agricole din Belarus.

Ziua Câmpului în Porumbeni a fost, de asemenea, marcată de realizările a bucătarilor din Republica Moldova. A fost fiartă cea mai mare mămăligă din Republica Moldova - 550 kg. La pregătirea acestui produs național al Republicii Moldova a participat și ministru al agriculturii din Moldova.

D-l Bumacov a menționat că o astfel de atenție la tradițiile naționale doar întărește societatea. Porumbul, care este crescut pentru mămăligă, fermierii moldoveni cultivă de secole. Dar astăzi, cultivarea de porumb poate fi foarte profitabilă dacă va fi utilizată tehnica economică și eficientă, așa tehnică, cu sunt utilaje agricole produse de Uzina de Tractoare din Minsk.

Tractoare MTZ la Ziua Campului la Porumbeni

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider