MTZ a prezentat cele mai noi performațe în domeniul prelucrării metalelor

14 Aprilie 2016

Uzina de Tractoare din Minsk a participat la expoziția «Turnarea și metalurgia ― 2016», care a s-a desfășurat în Minsk în perioada 5- 8 aprilie. La expoziție a fost prezentată producția Uzinei de Tractoare din Minsk: probe turnate din diferite aliaje.

S-a demonstrat pe baza corpului sistemului hidraulic de la tractoarele MTZ80 și MTZ 1221 rugozitatea suprafețelor metalelor. A fost prezentată și chiulasa motorului pentru tractoarele MTZ 2022, și producția atelierului de turnare precisă a oțelului. S-au demonstrat și noile tehnologii de fabricare a instrumentelor, inclusiv prelucrarea 3D după modelele tridimensionale, elaborate de constructorii Uzinei de Tractoare din Minsk. S-au prezentat, de asemenea, și blocurile de ceramică, folosite în atelierul de turnare precisă a oțelului, care demonstrează clar cît de precise și detaliate turnături se pot confecționa în departamentele de producere ale Uzinei de Tractoare din Minsk.

În Republica Moldova tehnica MTZ este cea mai populară și de masa tehnică folosită pe parcursul a mai multor decenii. Astăzi scopul uzinei este de a corespunde progreselor timpului și tinderea spre progresele viitorului. Cele mai noi performanțe obținute în domeniul prelucrării metalelor creează perspective pentru Uzina de Tractoare din Minsk de a concura real și cu succes cu brandurile mondiale.

Compania Agropiese TGR Grup este dealerul și unul din fondatorii Casei de Comerț MTZ Lider în Moldova, care la rîndul ei este reprezentantul oficial și dealerul Uzinei de Tractoare din Minsk.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider