Tractoarele BELARUS la Ziua Cîmpului Sudzucker

14 Iunie 2018

La 12 iunie, cel mai mare producător de zahăr din Moldova, compania Sudzuker, a organizat o întrunire tradițională pentru partenerii săi. La Ziua Cîmpului Sudzuker sunt invitați sute de fermieri, aceasta fiind unul din cele mai mari evenimente în domeniul agrar din Moldova. O dată pe an în cadrul Zilei Cîmpului Sudzuker se petrec seminare practice, se demonstrează cele mai noi tehnologii și soluții optimale pentru fermierii care cultivă svecla de zahăr. Aici fermierii pot vedea noul material semincer și îngrășăminte, sisteme de semănat și îngrijire precise, precum și utilaj agricol nou.

Casa de Comerț MTZ Lider, care a participat la Ziua Cîmpului, a prezentat fermierilor din nordul Moldovei gama de tractoare de capacitate mare: Belarus 2022.3, 1523B și 1221.2-2 varianta Tropic. Aceste tractoare capătă tot mai mult interes printre clienții Casei de Comerț. Uzina de Tractoare din Minsk acordă o atenție deosebită calității acestor tractoare. Ele prezintă o concurență destoinică tractoarelor străine analoage datorită asamblării calitative, rezervei mare de putere, echipării bogate și universalității la orice tipuri de lucrări. Tractoarele BELARUS menționate mai sus sunt compatibile pentru gospodării mari de 300 – 800 ha.

Clienților Casei de Comerț le a atras o atenție deosebită tractorul Belarus-1523B în completarea specială «Вышиванка». Aceasta este cea mai nouă elaborare a uzinei, deosebindu-se prin completarea bogată a confortului și calității la nivel european. Belarus-1523B a petrecut o prelucrare demonstrativă a solului fiind agregat cu grapa grea cu discuri ПДМ-3.3 produsă de compania Veles-Agro.

La Ziua Cîmpului a fost prezentată și noua programa de creditare, elaborată special pentru Casa de Comerț MTZ Lider împreună cu Moldova-Agroindbank. Acum clientul poate procura tractor Belarus cu o rată inițială de 30% pe un termen de pînă la 3 ani, cu o rată anuală a dobînzii de la 9 pînă la 10 % în lei MD, cu returnarea a 6% din cost din partea guvernului Republicii Belarus. Aceasta este o ofertă exclusivă, neavînd analogie pe teritoriul Moldovei.

Foto report Ziua Cîmpului Sudzuker

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider