Tractorul pe baza modelului Belarus 82.1 - soluția pentru lucrările de curățare a zăpezii

18 Ianuarie 2017

Casa de comerț MTZ Lider, reprezentantul oficial al tehnicii agricole Belarus, oferă gamă vastă de tehnică pentru salubrizare și deszăpezire. Belarus 82.1 este considerată cea mai bună utilitară folosită pentru deszăpezirea capitalei și altor orașe din țară.

Tractorul universal pentru salubrizare și deszăpezire pe baza modelului Belarus 82.1 a demonstrat o bună performanță pentru lucrările desfășurate în perioada de iarnă. Tractorul este dotat cu două tipuri de echipamente detașabile: perie de măturat și recipient de colectare. Lucrările de bază realizate de tractorul de salubrizare Belarus 82.1 includ măturarea și curățarea zăpezii, colectarea gunoiului, precum și încărcarea și transportarea ulterioară.

Casa de comerț MTZ Lider este unul dintre principalii furnizori de tehnică de salubrizare pentru organizațiile și companiile locale. Belarus a reușit să devină câștigător în cadrul a mai multor licitații pentru furnizarea tehnicii de salubrizare și deszăpezire datorită prețului competitiv și siguranței în exploatare, precum și asigurării ciclului integral de întreținere și reparare de către inginerii înalt calificați, care au fost instruiți în cadrul uzinei din Minsk.                

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider