Marca Belarus 2022 a ocupat un loc premiant la expoziţia Moldagrotech-2016

28 Octombrie 2016

În perioada19 – 22 octombrie, Casa de Comerţ MTZ Lider a participat la târgul Moldagrotech 2016 principala expoziție agricolă a anului. La standul Casei de Comerţ au fost prezentate modelele performante de tractoare Belarus, ce se disting prin capacitatea mare de ridicare a echipamentului suspendat din spate.

De asemenea, în acest an la expoziţie compania oferă clienților șai instalaţii de aer condiționat pentru orice tractor de modelul Belarus.

Tractorul Belarus 2022 a ocupat un loc premiant la nominalizarea „Noutatea anului". Această maşină a trezit un mare interes prin faptul că, fiind un model performant, vine să înlocuiască tractorul T 150 moral învechit şi oferă o corelaţie excelentă: preţ/calitate/putere comparativ cu modelele similare de import. Modelul este cu 60 % mai ieftin decât orice tractor de import de aceeaşi putere. Clienţii ca întotdeauna au remarcat faptul că tractorul Belarus e pretabil reparaţiei şi e uşor întreţinut.

Special pentru evenimentul expoziţiei MTZ Lider, de comun acord cu una din băncile comerciale, a fost elaborat şi propus clienţilor un serviciu de leasing la 0 % anual. O astfel de ofertă este făcută pentru prima dată în Moldova.

La standul companiei clienţii au avut parte de surprize, preţuri speciale mici şi cadouri. Managerii companiei, în baza solicitărilor clienţilor, au elaborat o multitudine de propuneri individuale. Cea mai convingătoare dovadă a succesului expoziţiei este lista impunătoare de negocieri privind procurarea echipamentului tehnic propus.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider