Belarus în cadrul expoziției Moldagrotech 2015

17 Martie 2015

La începutul lunii martie, la Chișinău a avut loc ediția XXVIII-I "Expoziția Internațională Specializată de mașini, echipamente și tehnologii pentru agricultură MOLDAGROTECH 2015".

La expoziție, cel mai activ a participat Casa de Comerț "MTZ-Lider», care este reprezentantul oficial al tehnicii «BELARUS» în Republica Moldova. La stand-ul Casei de Comerț a fost prezentat tractorul de performanță Belarus 2022.3 – unul dintre simbolurilor seriei moderne de producere a tractoarelor MTZ.

Trebuie remarcat faptul că,în ultimii ani Uzina de Tractoare din Minsk, promovează foarte activ tractoarele performante de putere mare. Acest fapt este valabil mai ales la tractoarele MTZ spre vînzare pe piața externă. Cele mai active vînzări de tractoare performante se desfășurare în Europa, inclusiv în Republica Moldova.

De remarcat, de asemenea că, casa de Comerț"MTZ-Lider» deja de mai mulți ani participă la expoziția agricolă "MOLDAGROTECH». În acest an expoziția a fost o parte importantă a programului său de afaceri. Timp de 4 zile au avut loc peste 20 de evenimente de afaceri, inclusiv concursul internațional "Util pentru Moldova". Câștigătorul concursului și laureatul Marelui Premiu a devenit un partener bun și de lungă durată a casei de comerț "MTZ-Lider», compania "MOLDAGROTEHNICA».

În total expoziția de primăvară a fost vizitată de circa 15 mii persoane, în care au participat mai mult de 120 de companii din intreaga lume. Casa de comerț "MTZ-Lider» intenționează să continue să participe la expoziția "MOLDAGROTECH», următoarea etapă, care va avea loc în această toamnă, de la 21 pînă la 24 octombrie 2015.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider