Uzina de Motor din Minsk la expozitia Agrosalon 2014

31 Martie 2015

În octombrie 2014, în centrul expozițional internațional "Expo Crocus" (Moscova), a avut loc cea mai amplă expoziție de utilaje agricole din CSI, "AGROSALON 2014".

În patru hale expoziționale, cu o suprafață totală de 70 000 mp., au fost prezenți mai mult de 500 de reprezentanți din 29 de țări ale lumii. Au fost demonstrate mai mult de 700 de unități de utilaje agricole și echipamente specializate. Printre acestea: tractoare, combine, utilaje furajere și alimentare, de însămânțare și de încărcare, îngrășăminte, utilaje și tehnologii de protecție a culturilor și mult alte.

În cadrul acestei expoziții agricole internaționale au avut loc, de asemenea, numeroase conferințe tematice, seminare, mese rotunde. Acestea, la rândul său, reprezintă o platformă completă pentru explorarea pieței de mașini agricole moderne, discutarea problemele actuale, negocierea cu parteneri și clienți potențiali, prezentarea publicului țintă noilor proiecte, etc. Anume aici profesioniștii din industria agricolă din întreaga lume își împărtășesc experiențele lor de inovare, discută în detalii aspectele tehnice ale modernizării agriculturii, precum și găsesc soluții noi de cultivare și recoltare.

A declarat despre realizările sale în cadrul expoziției "AGROSALON 2014" și reprezentanții a Uzinei de Motoare din Minsk (distribuitorul oficial în Republica Moldova - compania Agropiese TGR Grup), prezentând expoziția cu implementările sale inovatoare.

Mai mult decât atât, compania a fost premiată cu medalia de argint la categoria "Inovații în inginerie agricolă". Acest premiu a fost acordat companiei pentru dezvoltarea de motor de tip diesel-gaz MMZ-3LGDT. Competiția sa desfășurat între 61 de participanți, deși premiile au fost acordate doar 19 de proiecte.

Medalii de aur au primit poiecte, conceptele cărora inovatoare au cu totul noi funcții sau îmbunătățesc esențial procesele tradiționale.

Reprezentantul oficial al Uzinei de Motor din Minsk în Republica Moldova este compania Agropiese TGR Grup. La noi puteti cumpara cele mai fiabile mașini agricole la un preț cel mai atractiv.

MTZ la retele de socializare:

Adresa

R. Moldova,
MD - 2002,
Chisinau,
str-la. Muncesti, 271/7

Telefon

(+373) 22 50-33-41

Fax

(+373) 22 52-71-94

© 2010-2021 MTZ Lider